ER DU PÅ UDKIG EFTER ET GODT TILBUD ?SE OG KØB HER

Showroom

Velkommen til en moderne 2 i 1 butik beliggende i Holbæk Megacenter. Butikken indeholder både en cykelafdeling samt om vinteren også en skiafdeling. Vi byder alle velkommen i vores 700m2 store showroom uanset om du skal på storindkøb eller blot er nysgerrig.

Vi er din fagmand og er kendte for den hyggelige stemning samt høje servicegrad. Kom trygt til os

IDCykler.dk er en verden inden for cykling uanset behov. Vi er Giant Partner Store som ud over et meget bredt program fra Giant også tæller dameprogrammet fra LIV. LIV er specielt designet og bygget cykler til jer piger som sætter pris på at været flot og godt kørende.

Ud over Giant har vi ogsp klassiske cykler, børne cykler, MTB, Racercykler og el-cykler.

Mangler du opgradering af udstyret, nyt tøj eller servicering af din nuværende cykel så er ingen opgave for lille eller for stor. Vores faglærte værksted udfører reparationer af alle cykler uanset mærke.

Har du udfordringer på cyklen? Sovende hænder, smertende fødder eller andre problemer? Så prøv et BikeFit. Vores “fittere” hjælper dig med at optimere dig og cyklen så alt passer optimalt.

Cykling handler i høj grad om rigtig og individuel rådgivning. Det er her at vi gør en forskel.

Winterski.dk er din ski-specialist både i butikken og på nettet. Vi elsker alle at stå på ski og sætter en ære i at du altid får den bedste oplevelse. Vi laver Custom made skistøver direkte efter din fod så du får den bedste skistøvle. Vi er en af blot 10 Fischer Full Vacuum forhandlere i Danmark og har det nyeste i udstyr. Er du på udkig efter den færdige pakke tilbyder vi også custom made såler.

Trænger du til en ny funktionel kvalitets skijakke eller måske et par gode råd om korrekt opbygning af tøjlagene så kig forbi for en snak og se det store udvalg.

Vi tilbyder også alpinski, langrendski samt snowboard. Trænger dine ski til en opfrisker så kan vores værksted hjælpe. Vi servicere ski uanset mærke og model til en skarp pris.

Din skiferie starter hos Winterski.dk.