Velkommen til IDCykler.dk

Velkommen til IDCykler.dk

IDCykler.dk forhandler cykler, beklædning samt gear og lir til cykel entusiasterne. Med verdens største cykelproducent GIANT i ryggen tilbyder vi lækkerier til selv den mest kræsne rytter. Vi tilbyder en oplevelse fra vores moderne og nytænkende team som brænder for deres profession. Fleksible åbningstider, stort flot showroom og online katalog er blot en af de mange tiltag som du kan nyde godt af i hverdagen.

Med det stigende netsalg er den individuelle rådgivning gledet meget i baggrunden. Det gør at der til tider bliver købt forkert eller man som kunde ikke opnår det fulde udbytte da netsider ikke tager hensyn til individet men mere til den brede masse. Med IDCykler ønsker vi at kombinere netsalget med mulighed for individuel rådgivning omkring udstyr, opsætning samt at kunne se varen fysisk inden køb. Med vores fleksible åbningstider kan du i ro og mag komme forbi vores showroom uden stress og uden ventetid.

Aktiv fritid er de senere år for alvor kommet på menu’en hos danskerne. Det sociale i at cykle giver et frirum i en ellers meget travl hverdag og lysten til nye oplevelser kombineret med at dele med andre holder dampen oppe. Vi ved alle at kroppen også skal vedligeholdes og cyklen er en af de mest skånsomme måder at komme igang med den daglige motion. Hos IDcykler hjælper vi dig igang med det rigtige udstyr uanset ambitioner.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe, skrive eller lægge vejen forbi vores showroom.

Med venlig hilsen
Henrik, Tim, Markus, Randi & Kent.